top of page

Comandes

Formalitza la teva comanda a Guardià Calçots de La Guàrdia d'Urgell, Balaguer i repartiment a domicili (Tàrrega/ Vilagrassa/ Anglesola/ Agramunt) en un sol clic mitjançant aquest formulari de sota. 

Per altres punts de venda, contacta directament amb l'establiment
AQUÍ.

Contacta-n's

Necessites que t’aconsellem o t’ha quedat algun tema per resoldre? Contacta’ns i t’atendrem amb molt de gust.

Formulari de comandes

*No es formalitzarà cap comanda fins a la confirmació per part del Guardià Calçots

*Reservar amb 24h d'antelació

Comandes | Què necessites?

*Termes i condicions d'ús

La comunicació de les seves dades serà objecte de tractament per part del responsable del tractament. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d'acord a l'Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i la resta de normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals, sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i/o cancel·lació de el tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals o mitjançant un correu electrònic a c_elguardia@hotmail.com.

Moltes gràcies!

Formulari de comanda
bottom of page